top of page

Uitrusting tot uw beschikking voor wandelingen op de Semois van meerdere dagen

Batifol kano's voor tochten op de Semois

Onze kano's

Onze kano’s zijn speciaal aangepast voor meerdaagse tochten. Er is plaats voor 2 personen en voor het materiaal dat je wilt meenemen. De kano’s zijn erg stevig en stabiel; ze kunnen zittend of knielend gebruikt worden. Binnenin voel je je onmiddellijk op je gemak.  Een must voor wie meer wil weten over kanoën.

Twee-persoons kajaks voor de afvaart van de Semois

Onze tweezits kajaks

Onze tweepersoonskajaks zijn met ergonomische stoelen en hoge rugleuningen uitgerust, ideaal voor mensen met een gevoelige rug, maar ook gewoon om je comfort te garanderen.

Onze tweepersoonskajaks zijn licht van gewicht en zijn ideaal voor een afvaart met zijn 2, Er is een speciale plaats aan de achterkant om een ton mee te nemen waarin je je persoonlijke spullen kan steken.

Al onze kajaks zijn gemaakt van polyethyleen en zijn ontworpen en geproduceerd in Frankrijk

Rode eenpersoons kajak voor de afdaling van de Semois

Onze eenpersoonskajaks

Onze eenpersoonskajaks zijn uitgerust met een ergonomische zitting en hoge rugleuning, die wendbaarheid, stabiliteit en groot comfort combineren. Speciaal aanbevolen voor mensen met rugpijn. Een speciale plaats aan de achterkant van de boot maakt het mogelijk om een waterdichte ton mee te nemen waarin je je persoonlijke spullen kan steken.

Reddingsvest voor de afvaart van de Semois

Veiligheidsvest

Het Baltic vest is een ingedeukt vest, ideaal om mee te kanoën of kajakken. De aanpassing gebeurt met 3 verstelbare banden met gespen. Het is ontworpen met polyethyleenschuim. Er zijn verschillende maten beschikbaar variërend van XS tot XXL.

Gratis kindervestje voor de kajaktocht op de Semois

Reddingsvest voor kinderen

Kleine hesjes voor uw kinderen zijn ook gratis beschikbaar. T1 15/30 kg en T2 30/40 kg. Het vest sluit met een rits. Het is ook uitgerust met 3 verstelbare banden, een zak met fluitje en reflecterende banden aan de voorkant.

Gratis waterdichte ton om te kajakken op de Semois

Waterdichte ton

Met onze waterdichte ton kunt u uw persoonlijke bezittingen meenemen (kleding, handdoeken, snacks, picknicks, enz.)

Informatie over de afvaart van de Semois per kajak en kano

bottom of page