top of page

Materiaal en uitrusting voor de afvaart van de Semois per kajak vanaf  Chiny tot Lacuisine ​
Wij bieden u ZONDER EXTRA KOSTEN kwaliteitmateriaal. Een- of tweepersoonskajak, waterdichte ton, reddingsvest en peddel. Onze kajaks hebben allemaal ergonomische stoelen.
Geen rugpijn meer!!.

Twee-persoons kajaks voor de afvaart van de Semois

Onze tweepersoonskajaks

Lichtgewicht, onze tweepersoons kajaks zijn ideaal voor twee personen, maar dankzij een grote opening in het midden kan er ook GRATIS een kind onder de 6 jaar of uw huisdier gemakkelijk mee. Ze bieden een grote stabiliteit en worden daarom aanbevolen voor gezinsgebruik. Onze tweezits kajaks hebben een speciale plaats achterin de boot waar u uw persoonlijke bezittingen mee kunt nemen

Al onze kajaks zijn gemaakt van polyethyleen en zijn ontworpen en vervaardigd in Frankrijk.

Onze eenpersoonskajaks

Rode eenpersoons kajak voor de afdaling van de Semois

Al onze eenpersoons kajaks zijn ook uitgerust met ergonomische stoelen en hoge rugleuningen, die een combinatie bieden van wendbaarheid, stabiliteit en comfort. Speciaal aanbevolen voor mensen met rugproblemen. Zij zijn gemaakt van polyethyleen en zijn ontworpen en vervaardigd in Frankrijk. Dankzij een speciale plaats op de achterkant van de boot kunt u uw persoonlijke bezittingen zonder problemen in een waterdichte ton meenemen.

Reddingsvest voor de afvaart van de Semois
Gratis kindervestje voor de kajaktocht op de Semois

Reddingsvest

Een Baltic vest is ideaal om te kanoën of te kajakken; de vest heeft 3 verstelbare gespen riemen en is verkrijgbaar van XS tot XXL

Gratis kindervestje voor de kajaktocht op de Semois

Reddingsvest voor kinderen

Kleine vesten voor uw kinderen zijn gratis verkrijgbaar (T1 15/30kg en T2 30/40kg). De vest sluit met een rits en heeft 3 verstelbare riemen, een zakje met fluitje en reflecterende strips aan de voorkant.

Gratis waterdichte ton

Waterdichte ton

In onze waterdichte ton kan je je persoonlijke spullen (kleding, handdoeken, snacks, picknick…) steken.

Informatie over de afdaling van de Semois per kajak en kano

bottom of page