top of page

Chiny-Kajak

Om een van de mooiste kajaktochten van de Semois te ontdekken, wacht het kajakteam "Le Batifol" op u bij de Pont Saint Nicolas aan de ingang van Camping Le Canada in Chiny. Verschillende routes nemen u mee om de verborgen meanders van de Semois te ontdekken vanaf Chiny naar Lacuisine of vanaf Chiny naar Chassepierre. Of u nu alleen, met uw gezin of in groep bent, vaart met een kano of een kajak om de verloren hoeken van de Semois te verkennen gedurende een paar uur of zelfs 2, 3, 4 dagen of meer. Ontdek een vallei met onbekende en wilde aspecten in een ongerepte natuur.

Komt naar Chiny “Pont Saint Nicolas” net aan de ingang van de Camping “Le Canada” om een paar uur of een dag in een kajak door te brengen en de vallei van de Semois te ontdekken.

chiny-semois-kayak-canoe-batifol-locatio

Kajakken op de Semois bij Le Batifol in Chiny sur Semois

Onze verschillende parcours

Chiny-Semois-kajak-kano's-verhuur-tarieven

Onze prijzen voor afdalingen van de Semois

Het team van kajaks "Le Batifol" biedt je verschillende routes aan voor alle budgetten.

Verhuur van materiaal voor de afvaart van de Semois met kajaks of kano's

Uitrusting en materiaal voor de afvaart van de Semois per kano of kajak

Geniet ZONDER EXTRA KOSTEN van een topkwaliteit uitrusting, het comfort en een complete service.

Afvaart van de Semois in kajaks of kano's

Kajakroutes  op de Semois

Om één van de mooiste afvaart van België te ontdekken, aarzel niet langer! Kom bij ons langs !

Verhuur van kano's voor meerdaagse tochten op de Semois.

Meerdaagse kanotochten op de Semois

Gedurende 2, 3,of meer dagen,  alleen, met het gezin of met een groep, op ontdekkingstocht varen door ongerepte natuur is puur avontuur.  

Kajakken op de Semois bij Le Batifol in Chiny sur Semois

Tarieven-Routes-Materialen

INFORMATIE EN OPENINGSTIJDEN

CHINY-LACUISINE VERTREK

  • 01/10-15/06 van 10u tot 15u30

  • 16/06-30/09 van 9.30 en 15.30 uur

Kajak-Chiny-Chassepierre-Semois-Tijdschema

CHINY-CHASSEPIERRE VERTREK

  • Altijd voor 12.00 uur.

De afvaart van de Semois per kajak

In sommige gevallen (hevige regenval of langdurige droogte) is het niet mogelijk om op de Semois te kajakken.

De officiële website http://kayak.environnement.wallonie.be/public/home#/sections_121  geeft je meer informatie omtrent het waterniveau.

Kies in het linker menu SEMOIS en vervolgens La Semois, van Chiny tot de Linglé. Je ziet nu de route op de kaart.

GROEPSKAYAKS OP DE SEMOIS

Met familie of vrienden

Gemakkelijk en wild, de afvaart van de Semois per kajak is ideaal als je een beginner bent of als je door jonge kinderen begeleid wordt..

Geniet van een onvergetelijke dag en ontdek de verborgen meanders van de Semois! We zien elkaar bij de Sint Nicolaasbrug bij de kajak “Le Batifol”

Kayakken-Semois-Chiny-Chassepierre-gezinnen-groep
Een vraag ?
Het antwoord kan hier zijn!
Vragen/antwoorden
Bel ons op
+32476275475
Hoe is het weer in Chiny?

Kajaks "Le Batifol" in Chiny sur Semois

Onze partners

camping canada-Chiny-kampeerplaatsen-tenten

Gelegen in Chiny aan de rivier de Semois, in het hart van de natuur, is Camping "Le Canada" een kleine camping voor het hele gezin. De camping "Le Canada", ligt tussen de Ardennen en de Gaume, in de vallei van de Semois, en is het ideale vertrekpunt voor uw wandelingen, fietstochten of zelfs kanotochten. Ideaal gelegen aan de oever van de Semois, in een bevoorrechte omgeving, kunt u alleen, met het gezin of met vrienden, de ongerepte natuur komen ontdekken of uw batterijen opladen.

Chiny-Semois-camping-friterie-terras

Situé à Chiny le long de la Semois, en pleine nature, le Camping "Le Canada" est un petit camping familial, sympathique en terrasse. Niché entre l’Ardenne et la Gaume, dans la vallée de la Semois, Le Camping le Canada est le point de départ idéal pour vos randonnées pédestres, en vélos ou même en kayaks. Idéalement situé en bordure de Semois, dans un cadre privilégié, venez découvrir en solitaire, en famille ou entre amis, une nature préservée et vous détendre ou vous ressourcer.

camping alaska-marbehan-tentes

Gelegen in Marbehan, is Camping Alaska  een kleine en vlakke camping omringt door bomen voor het hele gezin. Alle campingplaatsen voor tenten, caravans en campers bevinden zich langs het riviertje van "De Mellier". De camping ligt tussen het natuurpark van de Haute Sûre en de prachtige bossen van de Ardennen en op enkele kilometers van de vallei van de Semois en de abdij van Orval.  Een ideale locatie voor natuurliefhebbers, vissers, wandelaars of fietsers

camping-alaska-ardennes-belgië-receptie

La Grange Alaska ligt direct bij de ingang van Camping Alaska en is de ideale plek om een drankje te komen drinken op het terras, een lokaal biertje te proeven of af te spreken voor een pooltafel, een kicker, een spelletje darts of kaart. La Grange is ideaal gelegen nabij de kleine speeltuin en jeu de boules-terrein van de camping. In de zomer is het het ontmoetingspunt.

Wat onze klanten over ons zeggen

Αντώνης Δραγόλιας.

An excellent choice if you want to experience nature. The scenery is alluring, you can relax and feel like a part of it while you exercise. The small route (1.5-2h) is great for first timers or enthusiasts who wish to enjoy an easy trip.

Rani

Fijne kayaktocht. Het personeel was heel vriendelijk en spraken ook Nederlands. Het is gelegen aan een camping waar je ook een snackje of frietje kan eten. Er is ook een parking aan.

bottom of page