Francais
Allemand

 

Met het gezin of vrienden  

 Bezoek onze nieuwe website hier

 

Gemakkelijk en wild, de afvaart van de Semois per kajak is ideaal als je een beginner bent of als je door jonge kinderen begeleid wordt. 

 

 

Geniet van een onvergetelijke dag en ontdek de verborgen meanders van de Semois!  

  

 

 

 Scholen en gemeenschapsgroepen 

  

Je plant een uitstapje voor je studenten of de leden van je organisatie? Je wenst hun teamgeest te versterken, de zelfontplooiing en communicatie in de groep te stimuleren of je wilt gewoon een halve of hele dag ontspannen door brengen? Het kajakteam van Le Batifol bied je verschillende arrangementen aan

 

   

 

Teambuilding

 

 Je wenst de teamgeest van je medewerkers of de banden tussen collega’s te versterken? Je wilt de communicatie in de groep bevorderen of gewoon een halve dag of een dag ontspannen? Het kajakteam “Le Batifol” bied je verschillende arrangementen aan die ook een ontbijt ter plaatse, BBQ tijdens de lunch of 's avonds, broodjes, drankjes, enz. kunnen omvatten 

 

  

    

 

Scouts/

Jongerenbewegingen

 

Je wilt een leuke en ontspannende activiteit organiseren met de leiders en genieten van een van de mooiste afvaarten van de Semois in een kajak. Je wenst van onze waterglijbaan te genieten. Kom je nat maken bij de brug Saint-Nicolas in Chiny en geniet van de voordelen die je geboden worden.

 

 

 

 

 

Vrijgezellen feest 

 

 Je bent op zoek naar een originele activiteit om het vrijgezellen leven van uw beste vriend(in) te begraven en je wilt een leuke tijd samen hebben. Kajak « Le Batifol » heet je welkom voor een onvergetelijke dag! 

 

Chiny-Kayak

Camping le Canada in Chiny

Camping Alaska in Marbehan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 

Kajakken en Kano's le Batifol